5 favorite apps

06-03-2015 19:36

Apps! Iedereen kent ze wel en iedereen (met een smartphone) heeft ze. Er zijn handige en vermakende apps. De een heel goed gemaakt en de ander levert je virussen op (helaas uit eigen ervaring D':). En er zijn apps die AL je MB opmaken (ook uit eigen ervaring haha). Maar uiteindelijk blijven ze handig en leuk!

Ik weet dat alle apps beschikbaar zijn voor iTunes maar ik weet niet zeker of ze beschikbaar zijn voor Android

5. Coindozer

Coindozer is een coindozer zonder dat je echt geld hoeft te 'verspillen'. Het is eigenlijk net zoals in het echt een dom spelletje waarmee je niets bereikt maar het blijft leuk en verslavend ;)

De app is erg simpel en hij is ook nog eens gratis.

4.Shazam

Apart geschreven maar een leuke en 'verfrissende' naam. Het is hip en eens wat anders dan anders. Als je een liedje hoort waarvan je de naam of artiest wil weten tik je op de grote zwarte knop en de app luistert welk lied het is. Binnen enkele seconden heb je het lied!

Gratis en super makkelijk te gebruiken! Echt een aanrader!

3.Picsart

Picsart vind ik zelf de fijnste app om iets mee te bewerken. Je hebt eindeloze mogelijkheden qua filters en je kan haast alles aanpassen... Echt een aanrader!

De app heeft een beetje oefening nodig om te weten hoe alles werkt maar uiteindelijk kan je je foto's prachtig bewerken! En ook deze app is gratis!

2.Phonto

Phonto is de app om tekst bij je foto's te zetten. Er zitten een aantal filters bij maar daar doe ik niets mee. Je hebt eindeloze keuzes uit lettertypes en je kan de tekst groot of klein maken, misschien wel gedraaid of met bochten... Maak het naar je eigen mening!

Zonder twijfel een topapp! Sommigen vinden het vervelend dat er zo'n grote keuze is uit lettertypes maar ik vind het fijn. Deze app is super en gratis! Maar zoals bijna elke app zijn er wel aankopen in de app... Maar die zijn absoluut niet nodig om mooie foto's te bewerken!

1.OmaWeetRaad

En de app die mijn nummer 1 is... OmaWeetRaad! Als je oma er een keertje niet is met haar wijze woorden heb je deze app! Vlekken in je was en je krijgt het er niet uit? Tik het gewoon in in het zoekbalkje en er zijn oplossingen van (meestal) raadzame vrouwen en die helpen je uit :D

Het heeft een grappige uitstraling met het vrouwtje en prachtige kleuren. Heb je hoofdpijn? MIsselijkheid? Deze app geeft je tips en je kan je problemen makkelijk oplossen! Welke apps zijn jouw favoriet?